Recent Posts

Monday, June 16, 2014

ALLEZ LES BLEUS!

Jag vet knappt vilken dag det är. Har tittat på varenda match än så länge och känner mej minst sagt som en jävla soffpotatis. Men det är det värt! 
Har aldrig varit så här besatt av VM. Det är ju matcher hela tiden och jag "måste" se dom!! ALLA! 
Fredag jobbade jag i 2 timmar på mitt receptionist jobb och cyklade sedan hem som en dåre för att hinna se Spanien - Holland. Spanien är ett av mina favorit lag...tyvärr förlorade dom STORT mot Holland. Men det behövde dom. Dom kommer igen! Mark my words.

På fredag kvällen såg vi "Draktränaren 2" som den så fint översatts på svenska. Den var asbra. Gå och se den. Visuellt vacker, bra historia och bara en bra film. Tycker det oftast är låg kvalite och humor på de flesta animerade filmer dessa dagar. Studios slänger ihop en snabb film för att spara pengar, och bryr sej inte om kvaliten längre. Annat var det på Pixars gyllene dagar. Nu för tiden gör de också kassa filmer. Men denna filmen var kvalite!

Både Lördag och Söndag har vi praktiskt taget bott hemma hos Andrea och Alexandra. De har en projektor så roligare att se matcherna där. I Lördags Spelade Andreas Italien (Jag är nu döv på ena örat) och Söndag var det Frankrikes tur. Sedan åt vi middag i deras mysiga trädgård och drack vin. En rolig helg! 

Friday, June 13, 2014

VEEEEEE EEEEEMMMM

Så, Fotbolls VM har börjat och månaden Juni (När i helvete blev det Juni liksom??) kommer spenderas i soffan skrikandes med en öl i handen. Ok, ölen kanske inte kommer drickas varje dag, men nästan. Fasen vad jag älskar VM. Hela atmosfären och livet...ahhh. 
Den är roligt också att dom vi umgås med här är ju från Italien, Tyskland, Holland, USA såklart, och Frankrike så det är så roligt med fotboll för alla håller liksom på olika länder. Blir ett väldans liv. Synd bara att Sverige inte är med, jag blir lite mobbad för det. Vi som spelade så fantastiskt bra i kvalet...jag blev t.om ett fan av Zlatan för första gången! Men men, jag håller på Frankrike :) Det är ju så kul ändå att titta på tycker jag! Plus att fotbolls killar... mums!

Idag har jag tittat på alla matcher hemma med en jobbades David. Igår vart vi hemma hos Andrea och Alexandra och såg Brasilien matchen. Det som är bra är att alla vi fyra jobbar hemma nu så vi har all tid i världen haha.
Förra EM för 2 år sedan kollade jag på nästan alla matcher själv för David kollade på dom på jobbet, sedan åkte jag til sverige ganska tidigt, men där fick jag kolla själv också för ingen var sådär jätteintresserad!

Imorrn ska vi upp till Andrea igen då Italien spelar, och på Söndag ska vi upp igen, för då spelar Frankrike! Då ska vi nog även ha lite Lill Midsommar. Jag ska göra lite svensk midsommar mat tänkte jag, för jag bröllop på midsommarafton.

Hursomhellst, HAPPY WORLD CUP MONTH EVERYONE!!