Recent Posts

Tuesday, December 31, 2013

Gott Nytt år!

Sista dagen på det fantastiska året 2013! Så mycket som vi har sett och gjort i år, det har passerat alldeles för fort! Ska fila på en årsresume snart också... kanske kommer lagom tills nästa nyår....

Idag ska vi möta upp några vänner på ett museum som har en Anders Zorn utställning och titta på det. Sedan ska vi hem till PAt och Annika som bjuder på middag och fira in tolvslaget där. Ska bli skoj!
Nyårsafton har alltid varit speciellt för mej. David kunde inte bry sej mindre om nyår, men för mej, det är något spänande med det, känslan av alla möjligheter som finns inför det nya året. Men det känns alltid mer spännande när man är i sverige och det är oftast iskallt och alla klockor ringer. Här ringer inga klockor. Nu när jag tänker efter, är det nog klockorna som gör det lite speciellt!

Förra året vart det en rolig nyår. Saris vart här och vi hade spontan fest hososs med Blake och CO. Drack alldeles förmkt champagne ända in på småtimmarna och mådde piss dagen efter.

Hur som hellst....


Sunday, December 29, 2013

Ett år sen redan ju

GUUD vad tiden GÅÅÅR!
Ett år sen nu vi kom hem ifrån Puerto Rico, och jag hämtade min  Saris vid flygplatsen. Galet! Önskar så himla mycket att hon bodde i L.A... det var en trygghet på något sätt att ha henne därnere! Kom tillbakaaaaa!!

Det är typ inte ens någon som vet nånting om våran Puerto rico resa förresten. Jag har inte lagt ut några bilder eller skrivit nånting, så jag bestämde mej därför idag, för att ta tag i bilderna från Puerto Rico.
Bläää...så många bilder, och det är inte alls like roligt att greja med bilderna när man gör det för sej själv. Eller, på ett sätt är det  det, för jag kan redigera dom lite hur jag vill utan att tänka "Men, kommer kunden gilla detta". Jag kan gå ganska långt i min kreativitet, och det passar inte alltid alla, därför, i mitt företag så har jag såklart min stil, men lite mer subtle, vad det nu heter på svenska.

Iallafall, Puerto Rico var det. Jag får väl sätta mej och skriva ner lite vad som hände dag för dag, jag glömmer ju allt så fort nuförtiden så måste bli bättre att skriva ner! Det är ju dom här grejerna man vill minnas när man sitter där gammel och gaggig.

Här kommer några smakisar







Wednesday, December 11, 2013

Pussgurkan

Satt barnvakt åt pussgurkan förra veckan. Hon blir bara större och större (har en aning att det är ganska normalt?) Jag kan inte sluta fota henne, hon är ju bara så galet söt!
Hon skulle kunna vara min och Davids dotter? Tycker ni inte? Davids stora ögon och mörka drag, och min näsa hihi.

Monday, December 9, 2013

Christmas party at The Heritage

I fredags hade vi lunch julfest på jobbet. Det bjöds på mat, vin och lotteri och underhållning från anställda. Det var skoj!
När man är på the heritage tycker jag ända att julstämningen infinner sej. Det är mysigt där, och det är dekorerat inför jul nu och allt. Saknas bara stora flingor utanför fönstret som faller fint på marken.
Jag känner mej typ besatt av snö nu. Saknar det verkligen. Tänker på det typ varje dag hur jag vill ha snö haha. Men just nu har vi en kall vecka! Ovanligt kallt! Det har vart frost och typ -1 och -2 här på nätterna och i Torsdags på min fotografering i parken var det frost och is på gräset!! Jag blev så glad haha. Det känns mkt mer som jul och julstämning när det är kallt. Och det bästa är att det är soligt också :) Önskar att det snöade här i San Francisco, gud vad mysigt det hade varit här då!

Leve snön!!
Mysiga granen i en sal

Lotteri priserna - jag vann bodylotion :)

Mat!
En av mina reception kollegor, Thura.
Underhållning

Sunday, December 8, 2013

Vörtis


Igår på Svenska Julmarknaden hittade jag vörtbröd! Yay! Blev så himla glad, kunde köpt hela lasset men vill försöka baka det själv också. Mamma skickade ju vörtkrydda som kom efter julen förra året, så ska prova på det i år! Mina bröd blir alltid så konstiga dock, våran ugn är ju inte den bästa och tror att det är därför. Vi kan liksom inte välja typ varmluft, grill överugns värme etc. Vi har bara en iställning! 
Åhh, om man bara kunde ha en dröm kök så skulle jag baka och laga hur mkt mat som helst…  


Friday, December 6, 2013

Galen dag.

Torsdag  5 Dec
Idag har vart en galen dag! Jobbat på 3 olika jobb!
Först jobbade jag på The Heritage, mitt receptionist jobb från kl 8-12. Det var helt galet mycket att göra idag och fick inte en enda lugn stund. 
Efter det var det först hem, laga lunch och sedan bege sej till Golden Gate Parken for en 1 års fotografering. Det gick bra, men föraldrarna, speciellt pappan ar väldigt stressad och de typ...gnäller på varandra medans jag fotograferar haha, plus att de ar väldigt radda for smuts, vilket inte ar sådar jättebra om man ar i en park och vill fotografera bland löven...

Hur som hellst, direkt efter det, köra hem och vad händer da, om inte bilen halvt dör! Den typ, hoppade framåt och jag fick lite smått panik eftersom kl 17 skulle jag hamta upp Gretisen på dagis, på andra sidan stan. 
Jag lyckades ta mej hem, David tog över bilen (som det nu rök ifran) och körde till mekanikern, och jag sprang till bussen, eftersom David inte kunde skjutsa mej med bilen nu.
Såklart hade jag ingen växel pa mej, som man behöver till bussen, sa jag växlade till mej lite småpengar och sprang vidare. Såklart kom buss fan, som den ALLTID gör, nar jag e typ 50 meter därifrån, (Varför!?) jag spurtade som en tok och kom på bussen i sista sekund med blodsmak i mun.

Väl på bussen ringer David och sägar att mekanikern säger att det kan vara illa. Tydligen vart bilen överhettad och kan ha skadat motorn. Vilket verkligen suger. En ny bil ar ingenting vi direkt har råd med just nu...
Kliver av bussen och kommer till dagiset exakt 17.01. Möts av den goaste solstrålen. 

Resten av kvällen har jag myst med den bästa ungen i världen. Hon gör mej lycklig denna lilla flicka.

Denna veckan har det varit så kallt att det vart frost på morran. Greta såg riktigt svensk ut i sina vinterkläder: ) T.om vantar ju!