Recent Posts

Thursday, February 28, 2013

Smalt

I helgen tog vi en liten cykeltur i vanlig ordning.
Vid haight ashbury området tvärstannade jag. En dog rescue längs trotoaren!
Massa fina vovvar men dom som fick min uppmärksamhet var en fin mammahund med små gnyende valpar som ville dia hela tiden.
Dom var så goa och fumliga och rullade runt och trampade på varandra...de verkade vilja ha en galen mängd av mjölk och sög sej fast i mammans lilla...(ehh vad heter det på hundar?? Spenor?? ) fast mamman gick runt och trampade på valparna. Men de gav inte upp. De hängde tappert kvar! :)
jag plockade upp en som jag blev kär i. Han tryckte sej mot min kropp och somnade! Jag kunde känna att denna lilla varelse var så bekväm, och jag förstår att hundar fäster sej lätt vid människor.
Efter jag gosat ett tag och skulle lägga ner na ville han inte!! Han gnydde och var allmänt söt....awwww.

Kan ju säga att jag smälte....

Wednesday, February 27, 2013

Landet

Ännu en härlig dag på "landet"...

I Måndags var jag ute på en 1 timmes trailride med Scout, och min ridlärare. Scout blev lite skraj ett par gånger och skuttade till, en gång kom en hund rusande mot staketet så att Scout vände sej om och snurrade runt, det gäller verkligen att alltid vara på sin vakt! Den fegisen är typ rädd for allt. får, plastpåsar, vinden... 
Efter trailriden tränade vi i paddocken och galloperade. Jätteskoj, men faaaasen vad jobbigt det är! Så mkt att tänka på och vilken kondition man måste ha! Jag kämpar hårt med att få Scout att hålla galloppen. Den latmasken börjar trava efter ett par galopper... phew, men kul är det!
Vad säger du helenis, i sommar får vi rida ut ihop och galloppera på ängarna haha.


En anledning

Varför jag älskar san francisco. De fina fina husen...

Tuesday, February 26, 2013

Yogi

Har precis kommit hem från Yoga. Inte vilken Yoga som hellst, utan Bikram "Hot" Yoga.
Den är i ett litet rum i 44 grader varmt. Craaazey. Jag är helt fascinerad över hur mycket jag kan svettas. Jag är, utan att överdriva, helt jävla dyngsur efteråt. 
Det droppar från ansiktet, armarna, benen! Ibland kan jag inte ens få grepp om benen för de är så jävla blöta. För att det är så varmt såklart, med sedan jobbar ju kroppen så otroligt mycket pga att det är så varmt! Man är helt andfådd även fastän man står stilla och gör olika poser. 

Det vart Nathalie som började med det. Hon har gått ner massa i vikt, och provat varenda Yoga studio i SF som kört en deal (Och tro mej, de tär mååånga) 
Jag blev nyfiken och köpte tillsammans med henne en deal för ett 20 klass pass på groupon! Gick första gången för 2 veckor sedan och fick en smärre chock :) 
Idag gick jag själv och var lite mer förberedd, men måste verkligen dricka mer vatten. Efter förra gången vaknade jag mitt i natten med världens migrän och törstig som en kamel. Vilket påminner mej..måste dricka vatten nu!!
Iallafall, det ska bli skoj att se om det ger resultat! 

Haha, på denna länken hittade jag alla poser vi kör. 
Blir lite full i skratt, kan ju säga att jag definitivt inte ser ut sådär haha. Men jag kan faktiskt göra alla, utom denna ----------->

Bookie the book store cat

Den söta katten som lomade runt i en gammal dammig bokaffär. Han verkade nästa magisk....





Thursday, February 21, 2013

Helger

De senaste helgerna har gått så otroligt fort!! Jag vete fasen vart tiden tar vägen!
David har ju jobbat på med boken sedan Januari, varje helg... men nu på senaste har vi tagit oss ut till cafeer och hängt istället. David är nästan klar och behöver bara lite mer sketcher, och det kan han ju göra utomhus.
Vi har hittat ett mysigt på Hyde Street, där Cable Carsen så idylliskt åker förbi med alla turister som avundas haha. Cafe Nook!

French

French French....doesn't feel like I'm doing anything else besides French class and French homework. It's so tiring! And so %~#=+?!! Difficult!!

I have french on Tuesdays and Thursday which means I'm doing homework (which is a ton) on Monday and Wednesday.. Sometimes i do it over the weekend....

At the same time i love it, i love to speak and i love that i understand more and more...but learning...gaaah!

Au revoir / Bout de chou

Jobba

I helgas var min fina saris uppe hos oss! 
Tyvärr gick tiden jättefort och det kändes mest som vi åt hela tiden, som vanligt haha. Vi hann även med att se filmen "Silver linings playbook" och jag hade absolut noll förväntningar. Det var Saris som ville se den men jag var mest, "mjeh", men hellooo, bra film!! Gå och se den nu.
Det som är bra med att Saris bor här nu ett tag är att man kan typ ha ett vardagsliv, istället för att bara turista. På Söndagen hängde vi på ett av våra favorit cafeen och jobbade. 
Saris skrev manus - Flumis sketchade - Och jag gjorde Franska läxan!



Wednesday, February 20, 2013

Katten

Detta är en reklam som gått många år här. Cracks me up every time. Katten ser så lam ut haha, han bara sitter där och ser jätteuttåkad ut och undrar va fasen människorna håller på med som sätter på han låtsas tassar och filmar hahaha. Så är låten så ful också.

Samoyed

Som vissa av er vet, är Samoyed min favorit ras. Dom är så perfekta, och faktikst ganksa ovanliga. 
De flesta ser man ju med en Larbador...Bulldogg, Chiwauva...(omg, hur fasen stavas det hahaha) men det händer att jag ser dessa vita, vackra fluffiga sötnosar, och denna dagen var en sådan dag. De satt så fint utanför affären med sina leende munnar. Kunde ju inte låta bli att gosa!!

Tuesday, February 19, 2013

Ess eff

Min fina stad.... från olika håll!
Kan aldrig bli trött på San Franciscos skönhet...

Saturday, February 9, 2013

Foggy morning

Så fint med dimma tidigt på morran. Detta är bland kullarna på skywalker ranch...

Sunday, February 3, 2013

Football

Här i Staterna så bryr ju sej ingen om Fotboll... alltså soccer. Utan här är det Baseball eller American Football som gäller. 
Båda sporterna får mej att somna. I Baseball händer typ ingetning, de står mest stilla hela tiden, i typ 4-5 timmar, ser allmänt trötta och sega ut. Och i Am. Football ser det ut som dom ska mörda varandra. Men alltså på riktigt. Ishockey är typ, Moder Teresa snällt jämfört med Football. Hur brutalt som hellst. 
Så ser det så jäkla fult ut med när de springer omkrkring och virrar runt. Alldeles för tajta trikåer, och de är inte ens vältränade eller fitta så man ser hur det korvar sej liksom. Varken Baseball eller Football behöver man vara så värst sportig i. Som sagt de rör ju inte sådär jättemycket på sej, som i t.ex handboll, fotboll eller basket. Inget fel med at dom är ofitta, men alltså inte sådär jättesmickrande kanske i överdrivet tajta trikåer. Man ser liksom...allt.
Sedan springer de mest runt och brottar ner varandra. De "hutt hutt":ar, springer som galningar i typ, 3 sekunder. Brottar ner varandra. Sen är det någon sexig reklam. Sen börjas det om igen. Jag fattar vekrligen ingenting av det. 

Idag vart det Superbowl. Finalen i Football. Det var Baltimore i final med San Francisco 49:ers. som laget heter. Som ni ser på bilden här neda förlorade SF. Ingen dans på gatorna här inte. Folk har blivit fulla för ingeting. Bakis imorgon för nada.

Egentligen skulle vi hem till Pat och Annika och tittat på det men Davids deadline för sin bok blev fördröjd. Så nu har han suttit här hela helgen och ritat den stackarn igen. Hoppas ALLA som läser detta köper en kopia av boken och supportar hans art. Han har vekrligen jobbat så himla hårt med den. Min prins.

Saturday, February 2, 2013

New Years Eve 2012

Här kommer bilder från våran nyår.
Vi hade det supertrevligt! Saris landade i San Francisco dagen innan nyår, och i sista minuten bestämdes det att vi skulle ha lite fest hos oss.
Efter jag, Saris och David avnjöt en fantastisk god nyårs middag på Arabian Nights, kom Blake och Natalie hem till oss, de tog med sej Blakes syster Sarah och Rachel, Rachels nygifta make Alastair från England, och deras kompis...som jag inte minns namnet på haha.
Helt plötsligt vart det tolv slaget och vi gick upp på taket och skålade och kollade på fyrverkerier. Efter det föreslog Alatair att leka lite drinking games.... och det vet vi ju hur det gick.
Packet åkte hem vid 4 tiden, och jag vart bakis till 20 tiden på kvällen dagen efter.
Kan ju inte säga att det var värt att bli bakis och förlora en hel dag för, men ROLIGT hade vi!!

The Conspiracy Theorist
The Asian whos name i dont remember
The gayish brit
The girls
The girls II
The Brit
The French
The BF and GF
The cousins
The Brit II
The Friends
The Friends II
The friends II + 1
The midnight
The future sister in laws
the drunk wife
The drunk cousins
The wind
The sisters
The drunk II
The best ones
The happy ones
the husband and wife
The husband and drunk wife
The rockstar and 2 Swedish girls
The French and the 2 Swedish girls
The Beast
The Swede and the Brit
The Sweden and The Brit II
The guys
The two Brits
The two Sarahs
The men
The hunks
The 2 Sarahs and the host
The 2 Sarahs and the host II
The husband and wife II
The girls
The gang unprepared
The gang I
The gang II
Some of the gang
The eyes
The drunkest one.