Recent Posts

Tuesday, October 23, 2012

Målen

Min lilla söta mammis. Hon säger MÅLEN RÅÅSCH till Moulin Rouge.
Det tyckte jag var asroligt.
Hey, Inte alla kan uttalart.

Min mammis och ja

Sunday, October 14, 2012

Kärleksfilm

Rensar datan och hittade en liten söt film jag gjorde till David inför vårat 5 års jubileum förra året! Totalt glömt bort den! Meningen vart att jag skulle gjort en slideshow för alla 5 åren vi vart tillsammans, men bara första året blev 9 minuter lång så jag slutade där haha. Får göra de andra åren en annan gång! Så jävla många kort juuuu.
Så detta är videos och kort från år 1, och låtarna är "våra låtar" som påminner om vår första romantiska tid tillsammans.
PS: Älskar sista snutten på bussen. Moget :D

Glöm in att göra bilden större och ändra kvaliteen till 1080P om det inte laggar för mycket.

Tuesday, October 9, 2012

Mitt jobb

Denna veckan jobbar jag på the heritage! Skoj!
Min fina utsikt!

Sunday, October 7, 2012

Love!

Åhh vad jag älskar honom!! 
I tisdags var det dags att träffa Scout igen. Jag kom innan Kathy och hon sa till mej att jag kunde ta honom ut och börja tacka, (Vetefan vad det heter på svenska haha) men jag vågade inte. Kände att jag var tvungen att öva att sätta på the rope halter på rätt sätt, och tur var det för när hon kom och jag skulle sätta på det gjorde jag fel haha. Men tills nästa gång vet jag nog!
Sedan var gjorde vi groundwork igen. Han är så duktig och snäll. Sedan fick jag öva ridandes honom också. Lära mej att backa och få honom att endast flytta baken och gå runt på det sättet. Känner mej så hemma!
Det är även en ny svensk tjej som börjat boarda sin häst där! Hermine från Skåne! Också gift här. Hon verkade vara i min ålder och rider på Tisdagar, så nästa Tisdag ska vi nog rida ut tillsammans! Så roligt att en svensk tjej har sin häst däruppe. Av alla nationaliteter, och av alla rancher! Svenskar är bannemej överallt! :)

Avslutade denna härliga dag med att slappa vid poolen
 
 
 
 
 
 

Saturday, October 6, 2012

Autumn...

Ljuvliga Oktober. Varmt och gött. Dim fritt. Vackra färger på träden...
Oktober är i min åsikt den bästa månaden på året. När jag bodde i Sverige var Oktober och November mina hatmånader. Fanns absolut inget jag gillade med dom. Nu har de gått till topp.
Regn chanserna kommer inte förrns mitten av November, så hösten är varm och fin och solig, med fallande löv. Vissa dagar blir det riktigt krispigt i luften, man har boots , kappa och scarf på sej och man känner att man går emot "The Holidays". Halloween, Thanksgiving och sedan julen. Love it!!

Obs, ser riktigt kyligt ut på höst bilderna..pga alla löven associerar man ju det till kyla, men detta är alltså samma dag det var 37 grader och jag låg och dog av värmeslag vid poolen. Knasigt!
 
 
 
 
 
 
 
Apvarmt i Marin county
 
Ovanligt varm och totalt vindstilla i SF. Klänning here I come :)
 
 

Monday, October 1, 2012

Bunch of Bullcrap

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article15537496.ab

Nu bryter snart Tredje världskriget ut och vi är inte på rätt sida här i staterna.
De som skapar problemen, konflikter och krig här i världen är INTE Iran. Det är Israel och deras bitch USA. (Israels Netanyahu håller USA in the balls)

Sluta pressa Iran. Har dom kärnvapen så har dom, men dom vill leva i fred lika mycket som vi vill leva i fred. (Extremister i alla slags religioner och även Ateister existerar, inte bara i Islam) Muslimer är inte terrorister, och Iran har inte startat krig på 200 år* WTF är vi rädda för??

Hur många krig har USA startat under de senaste säg, 20 åren. Hur många länder har dom invaderat? Hur många har inte dom mördat???

Varför kan USA och Israel ha kärnvapen medans Iran inte kan?
OM kärnvapen nu måste finnas har jag hellre kärnvapen i ett land som inte startat krig och invaderar länder hit och dit, än i ett land som invaderar länder för minsta lilla guld eller olja som kan hittas och går till sådana längder att mörda sitt eget folk för att få sympati och positiv respons för en invasion (9-11)

Lyssna inte på nyheterna. FÖRSTÅ och INSE att det mesta vi får därifrån är ren PROPAGANDA.
Vi MATAS KONSTANT genom Hollywood film och TV att Araber och muslimer är onda. De är farliga, slår sina fruar och kör flygplan i byggnader och enligt många Amerikaner försöker tvinga på oss Islam. (Medans judar är det antingen synd om, eller så porträttseras dom som genin i filmer. Jag kan ge hundratals exemplar på detta.) Så folk sympatiserar undermedvetet med Israel i den oändliga konflikten mellan Palestina och Israel.

Jag har verkligen insett på senare dagar, hur sjuuukt mycket propaganda det är i Amerikanska Tv serier och filmer. Helt otroligt. Det går inte att undgå.

Men verkligheten är inte sådan. Det krävs inte mycket att få reda på sanningen om man bara letar och gräver lite. Sanningen är ganska skrämmande.


I N.Y har dom numera anti muslimsk propaganda tack vare islamofoben och Judinan Pamela Geller. Free Speech. Visst. Men det skulle aldig vara tillåtet att lägga upp anti Israelisk propaganda. Herregud man får ju inte ens kritisera Israel, och absolut inte judendomen. Då är man nazist och rasist och allt. Konstigt hur det där funderar.

Det värsta är att eftersom folk är blinda och vägrar gräva efter fakta på egen hand, och de ser denna reklamen varje dag påväg till jobbet, kommer dom ju tro på det.
Sen kommer de hem,matas med anti muslimsk propaganda genom TV och nyheterna. Sedan går de ut på bio, och matas genom film.
Dessa människor är det svårt att "väcka". Det är deras värld. De tror stenhårt på detta och vägrar öppna ögonen ens lite grann. De VET att detta är sanningen in i benmärgen för att de matats med det så länge, även fastän de inte tagit reda på faktan själva.
Dessa människor är omöjliga att diskutera med.

Bottom line....
LÄMNA IRAN IFRED!!!


*Lite komplicerat, Vissa säger 200 år, vissa säger medeltiden. Det är i princip samma konflikt genom åren. Den moderna republiken Iran har aldrig invaderat eller startat krig. Men innan det var Iran Persien och det var Persien som var involverat i krig, men då 200 år sedan. Alltså, längre bak i tiden än vi bryr oss om. (Sista kriget sverige startade var 1814, "Iran" 1828)