Recent Posts

Saturday, September 29, 2012

Das week

 Lördag kväll och jag håller Flumisen sällskap i sovrummet framför datorn. 
Han jobbar ju med battlemilk 3 nu sedan ett par månader och har inte haft ork eller inspiration att göra något. Nu har han en stor deadline nästa vecka då 6 sidor till boken ska vara färdig, så nu måste stackarn jobba för fullt. Men det verkar som inspirationen kommit tillbaka iallafall!
Tror det har hjälp iallafall att vi har en ny as snabb dator (a.k.a The Beast) och den nya cintiqen han ritar på.
Själv sitter jag och redigerar foton på Laptopen här i sängen. Gillar att vara i samma rum och hålla sällskap.

Denna veckan har uppdateringen vart låg. Har inte gjort så mycket, mest sovit känns det som. Är inne i en period då jaga vaknar exakt 10.20 varje morgon. Alltid like irriterad att jag sovit så länge. Jag vill gå upp kl 8 när David går upp men det går inte. Omöjligt om jag inte jobbar. På Gronsdagar (Greta Onsdag hihi) Så går det lätt, då måste jag upp tidigt för jag jobbar, men när jag vet att jag inte har någon tid att passa...då är det tamejfan omöjligt. Kanske har något att göra med att jag kollar på Greys Anatomy tills 1 tiden varje natt....

 Iallfall så har jag ju somsagt tagit hand om Greta i Onsdags och jobbat på The Heritage i Torsdags. Torsdagskväll gick jag och Nathalie på bio och såg Lawless (Jättebra!) Och igår Fredag såg jag och David den animerade filmen "Hotel Transylvania". Inte lika bra. Ungar kommer fan få ADHD om de ser den filmen. Alldeles för högljudd och överdriven.
Idag Lördag har vi cyklat omkring, sovit i en park, ritat och skrivit bok på cafe och ätit på en mysig restaurang i området.
 

Myyyyys
Det var fint i Downtown men ju närmare Golden Gate man kommer....
Dimmigt, då är det dimmigt.
 
 
 

Monday, September 24, 2012

Musik video till Kompisar

Jag rensar DVDr och CD skivor som ligger här och dammar så hittade jag denna sorgliga (Och pinsamma) Slideshowen jag gjorde till mina vänner 2004, när jag var här som Au Pair och hade jättemycket hemlängtan.
Jag hade bara varit här i 4 månader då. Kändes som en evighet.
Tänk då visste vi inte att det skulle sluta med att jag stannade kvar här. Haha....GötaPetter alltså. Men jag bjuder på den. Den är från en annan tid, en annan era. En tid som inte finns längre.

Jag blir allt vemodig när jag ser den, satt här med dimmiga ögon, men den ger mej ett stort leende på läpparna. Felstavningar och väldigt smöriga utryck haha. På den tiden mor min inte ville vara med på kort (Oh how times have changed) så fick ta ett gammelt kort haha. Och bilden på mej och min bror tillsammans med texten "Kindness", WTF??? Haha

ENJOY!

                                                       Ämdra kvalite till 480^

Tävling!

Min gamla klasskompis Jennie har en grym blogg, hon har även en grym tävling på G där man kan vinna hårprodukter! Kika in på hennees blogg och tävla du med!

Friday, September 21, 2012

Pålle

Idag har jag träffat min fine pojk Scout. Han är så fin och jag är totalt nerkärad i denna vackra skapelse. JätteKÄR!!
Vi började med att kolla på några kapitel av horsemanship dvd. Väldigt intressant. Sedan fick jag hämta Scout och greja honom. Han är så fin och duktig. Kollar på mej med stora bruna ögon och undrar säkert vad jag är för amatör haha.

Jag fick sedan leda honom ut till övningsplatsen och göra samma sak som snubben i dvdn. Groundwork vad det nu heter på svenska. Träna Scout at göra som jag säger. Jag är så himla impad. Han lyssnar verkligen på mej och har respekt för mej redan. Min fina polle. Längtar efter när vi kan rida ut bara han och jag.

Kathy, kvinnan som äger Scout säger att jag är jätteduktig och är "a natural with horses and look like a real horse woman" hihi.

Så the deal just nu är 2x imånaden, varannan vecka. Och veckorna emellan tar jag ridlektioner på ett annat ställe. På så sätt rider jag varje vecka och får öva på Scout.

Resten av dagen har jag gottat mej vid poolen. Asgött väder! Poolen stänger i mitten av oktober så jag får passa på nu de sista veckorna.

Tuesday, September 18, 2012

New Toy!

Efter att ha varit deprimerad hela dagen av att för första gången bevittna en hemlös snubbe binda armen så blodet stoppas och se han sticka in en spruta med antagligen heroin i armen bara sådär. Kl 10 på morran, 5 meter ifrån mej var detta en glad syn när jag kom hem.

David hade fått sin rit "platta" idag! Detta är ett köp han, och jag för den delen, velat ha länge!
Hoppas att detta får han på rithumör nu så att det blir värt investeringen. I vartfall tänker jag leka med den massor!!

 Om drog snubben. Fasen vad jag mår dåligt av att se sånt. Det skär i hjärtat. Han är nåns son. Vad drev just han till att göra så mot sej själv? Jag ville veva ner bilrutan och skrika neeeej!! Jag kan absolut inte se något sådant utan att bli berörd. Jag ville hjälpa honom... 

Starfish

 Se vilka galet stora stjöstjärnor vi hittade på våran roadtrip! Dom såg slimiga ut men var helt hårda och torra. Men hade jättefina mönster och färger.
 
 
 Tidsinställt inlägg
 
 

Gos Förra Veckan.

Lite gos bilder på sötfian.

Monday, September 17, 2012

Jobb Resa

Gissa vart jag ska den 9-12 November...
Bild lånad härifrån

 CHICAGOOOOOO
Det är Cultural Care som har ett national meeting konferans, så de betalar mat, flyg och hotell för Fredag-Söndag! Det säger man ju inte nej till, och för det kan jag nog stå ut med tjattrande, störande hemmafru LCCs i en helg.
Jag tror jag ska stanna 1 dag extra och åka hem sent Måndag kväll så jag kan utforksa Chigaco på egen hand. Åker man 5 timmar med flyg till en ny spännande stad måste jag ju uppleva den också. Konferansen äger rum på ett hotell vid flygplatsen så om jag inte stannar en extra dag får jag ju inte se Chicago! SÅ just nu letar jag billigt hotell så jag kan stanna längre.

Chicago är en stad jag velat se länge, men kan aldrig "justify" den dyra flygbiljetten och hur lång tid det tar att åka dit. Finns många andra bättre städer jag hellre spenderar pengar och tid på, så detta passar ju pefekt!

Saturday, September 15, 2012

Bday

 Nu har även jag joinat klubben 29 och inne på det sista året innan the big 3-0. Blä. Har en smått åldersnoja, inte för att jag känner mej gammal, men typ, samhällets press och mina egna mål ja skulle hunnit innan 30. Måste säga att jag känner mej nöjd ändå att jag hunnit gjort mer än "the average person". Men nu på senaste år har det stått still. Jag kan ju glömma målet att skaffa barn innan 30 iallafall haha.

Min födelsedag bjöd på SOOOL för en gångs skull. Varje år har vi den sedvanliga BBQ på stranden och sedan fest hos oss, och varje år har vi frusit häcken av oss i den gråa dimman. Men detta året så! Strålande sol, visst, blåsten finns ju alltid där, men det var iallafall SOOOOL!
Så vi hade festen på Lördagen och på Söndagen när det var min dag åt vi frukost på taket och på kvällen tog David mej till en fiiin fransk restaurang. Bistro Central Parc
 
Kaffe i Tingeling koppen. Never too old for that haha.
Min frilla på kvällen gjorde att det såg ut att jag hade kort hår. Är galet sugen på att klippa mej så kort!!







 
 
 
 

Stora Träd

Jag har massvis med bilder från våran getaway weekend i Norra Califroniens stora Redwood skog, men här kommer ett litet smakprov! Självklart kommer inte trädens storhet med på bild, men man kan få en liten känsla iallafall. Den nedersta bilden är ett fallet träd som alltså ligger ner, ser ni hur freakin tjock stammen är?! Galet! Man känner sej verkligen som man är i Gullvers resor och en lilliputt! 
 
 
 
 

Friday, September 14, 2012

Min Tjej

Äntligen fick jag träffa min stora tös! Har inte sett na sen dec förra året och guuuud vad hon vuxit! Hon är lång, tappat tre tänder och kan läsa helt flytande! Love her!

MISS LI!

Jag har upptäkt en ny sångerska så här på morgon kvisten. Miss Li!
Det hela började med att jag nu kollat färdigt på GLEE hela säsong ett och två och säsong tre finns inte på Netflix längre, och säsong 4 började sändas på TVn igår. Så jag kollade om dom lagt till mer avsnitt på Greys Anatomy i Netflix, och yes, det hade dom. Säsong 8. Jag började kolla, och då uppenbarar sej denna sången av Miss Li. Asbra ju! ÄLSKAR hennes röst, och hennes låtstil!

Det var även så här jag upptäkte den braiga gruppen Gossip. Love Greys!!