Recent Posts

Monday, July 11, 2011

Los Anscheles.

Ursäkta den otroligt kassa uppdateringen, men for once har Johannisen massvis med saker att göra! Jag har iofs haft att göra sedan ett par månader, men mitt fotande börjar äntligen kasta loss!
Förra veckan fotade jag en gravid kvinna, en kund som min goda vän Stephanie gett mej. Steph "köpte" ett presentkort från mej och gav till Anna, den gravida modern. Och nu har jag en ny kund! Hon föder i Augusti och vill att jag ska fota den nyklökta tösens barnbilder lite längre fram!

Fotandet gick bra. Jag var naturligtvis nervös igen, men det gick bra. Tog dock längre tid än vad jag trodde. Hade räknat med 1- 1/2 timme, men det tog TRE timmar! Så mkt för den timlönen haha, men jag ger mej inte förräns jag är nöjd och har de bilder jag vill ha. Så är det att vara perfektionist.

Sedan imorgon, ska jag fota Camila och Aidan, ett par jag träffade på Jonas bröllop. De gifter sej i Brasilien om en månad! Så de ville ha förlovningsbilder i San Francisco som de kan visa på bröllopet. Jag tog självklart betalt och oroade mej att det skulle vara för mkt, men ett par dagar senare hörde de av sej, och imorgon fotar jag dom!

Iallafall. Dett inlägget skulle inte handla om det. Det skulle handla om när vi var i L.A över våran fem års helg för sisodär 2 månader sen nu. Ni vet, Disneyland.

Vi var ju inte bara på disneyland utan njöt till fullo av självaste stan också. Och det är DET jag skulle visa bilder från.
Roadtrip. En av de få gånger vi unnar oss snabbmat.





















OBSESSED

För många kan detta tyckas vara skandalöst. Precis som jag tycker det är skandal om man inte sett Star Wars. Det är liksom en klassiker som man måste se varesej man gillar Sci-fi elelr inte. Det tillhör liksom historien.
Men jag har precis upptäkt... Bampadabaaam- GREYS ANATOMY!

Och my god... jag vill bara spendera hela dagen att kolla!! Men, nån måtta får det vara. För tillfället har jag börjat kolla när David går och lägger sej för han vägrar kolla på "lame show about hospital" haha. Så det blir 2 avsnitt (ibland 3) efter läggedax. Och ett på morran när jag äter frukost.
Jag är i nuläget på avsnitt 9, säsong ett. Jag har en lång tid frammför mej...

Så...där har ni det. Min confession of the day. Jag har presis upptäkt Greys.