Recent Posts

Friday, May 28, 2010

Visste ni?


Att David rakar sej med svärd?
I hans lilla värld dock.
Där heter rak-blad inte Blades, utan swords.
"I need to buy swords"
"Swords?"
"For my razor"
"Oh ok."
Min plutt. Älskar honom till döds!
Ena riktiga svärd

Filmer!

Här kommer lite underhållning från när jag var hemma i September förra året. 

Vi brukade vara Backstreet boys fans. (Frida och Emma är det fortfarande = P)


Vi var nog äldst på den festen. Men vi betedde oss yngst haha

 

Mamma gjorde en slideshow till mej och David. Digga hennes Engelska. Jag dör av garv.



Jag och Camilla kommer på dansen till sången vi gjorde til Helena och Hans bröllop.






Icke kvalificerad my ass


Åh, jag blir så arg. Jag har säkert ansökt till, runt 3-400 jobb sedan i höstas. Inte många har återkommit.
För några veckor sedan ansökte jag till "Whole foods" som är en fin mat affär med organiska varor (Krav märkta?)
Det är så mysigt i de affärerna och alla verkar så snälla, och jag skulle vilja handla där mera, så därför sökte jag jobb i kassan där. Perfekt med ett deltidsdjobb ett par dagar i veckan + att man får ju såklart personal rabatt så jag skulle kunna handla all min mat där istället. 
Så igår fick jag ett mejl tillbaka, att dom har "noga gått igenom alla ansökningar och har bestämt sej för att gå vidare mer några som är mer kvalificerade"

Ursäkta, men What the fuck?! BULLSHIT. Dom ska fan skratta sej lyckliga över att JAG ansökte dit. Jag är för fan ÖVERKVALIFICERAD att jobba där. Dom kommer sägkert anställa ytterligare en idiot som inte vet hur man hittar födelsedatan på ett körkort osv.

Nae, dålig stil Whole foods. Men det är deras förlust. Det är dom som går miste om en hård arbetande snabb kassörska. När jag är en känd bröllopsfotograf ska jag gå dit och räcka ut tungan till dom, och skratta dom rakt i ansiktet. Ni dissade MEJ!

Om jag nu nånsin ens blir fotograf...



Thursday, May 27, 2010

I've cut my haaaiiir!!


After about 9 minhts I finally cut my hair. Im so satisfied! I would have done more layers, but I aldready felt like an annoying customer haha. 
Whatcha think??

So its very layered in the front.



I haven't brushed my hair today, so you cant see the layers too well here.

Awesome song


This song is so unbelievably awesome! I wanna get my groove on dude!

Friday, May 21, 2010

Parking Fail

Det är lätt att fastna på www.failblog.org och dessa fantastiskt roliga videos. Som denna, klockren!


Friday, May 14, 2010

4 years of love


Så har det gått ytterligare ett år. 
Vi har presis avslutat våran "anniversary week" som vi kallar det. Eftersom allting gick så fort i början är det mycket att fira nu i Maj. 
Det började den 5:e då vi först träffades. Det är speciellt för oss, eftersom vi båda visste när vi såg varandra. Det är värt att firas!
David tog mej till en fin grekisk restaurang som var apgod! Kokkari.

 Dagen efter var det första kyssen, sen 2 dagar efter det första dejten. Då köpte David blommor och en jättefin Musse Pigg staty som jag ska börja samla på! Denna föreställde den första Musse - Steamboat Wille! Det finns inte bara Musse, utan även andra disney figurer, som de små dvärjana, Tingeling, Lady och Lufsen... Och jag vill ha dom alla! (Eftersom när vi köper hus så ska vi ha ett speciellt rum med alla samlar leksaker och allt!) (And hey, om ni nån gång behöver en ide vad jag vill ha i present - julklapp kan ni kika in HÄR eller leta runt HÄR Jim shore heter collektionen)

Så i Förrgår var det 4 år sedan vi bestämde officiellt att vi var pojk-flickvän, och sedan avslutades det hela med igår, då David friade för 4 år sedan.

Så det var ett par intensiva 6 dagar vi hade där, för 4 år sedan. Det gick fort. Många tyckte nog "för fort". Men det finns ingenting som heter för fort om man är säker på vad man vill. Om man gör vad som känns bäst in i hjärtat. Och se, vi är fortfarande här idag. Lika kära som alltid.

Det känns verkligen konstigt dock... 4 år... det är ju svinlänge!! 
Och helat iden så har David varit den mest givmilda, ömma, omtänksamma mannen någonsin. Han har i princip försörjt mej i 4 år. Och har aldrig nämt ett ord om att jag ska pallra mej ut och jobba. Aldrig pressat mej till nånting. För han vet ju att jag försöker. Min tid kommer. 
Men det är inte alla killar som skulle göra så här. Därför känner jag mej så lyckligt lottad att David är min. Att vi fann varandra, även fast det är så himla många saker som kunde gjort så  att vi aldrig träffades. 
Skrämmande nästan, inte som att vi skulle träffats tillslut iallafall. Vi hade inga band. Vi gick inte i samma skola, vi jobbade inte tillsammans. Hade inga gemensamma vänner. Bodde inte i samma stad. Inte ens samma land! Det enda som gjorde att vi träffades just DEN kvällen, var att vi var på rätt plats, vi rätt tillfälle. Det är så fantastiskt!!

Jag älskar dej David



Sofian

Förlåt för den sega uppdateringen... har inte haft nån lust alls och det är ändå ingen som bryr sej längre (förutom Klarisen som tydligen söker nya inlägg varje dag hihi)

Igår satt jag barnvakt åt sofia på kvällen för första gången. Jag lagade middag åt henne, vi lekte "house" där jag var pappa George. Sedan var det nattning. Så himla mysigt! Hon är lika go och snäll som vanligt.



Monday, May 3, 2010

Ontiröva

Minst sagt!

Helgen har varit underbar!! 
Frukost på taket hela helgen och cykling och grillning me vänner! 
Eftersom vi inte har bil nu så cyklar vi överallt, och i Lördags bestämnde vi oss att cykla till Sausalito. 
Jag hade sett på kartan att det finns en camping presis på andra sidan bron, så vi cyklade ner dit, och det var jättemysigt där! En helt ny vy av bron och San Francisco, det är verkligen otroligt hur mkt man upptäcker här. Det tar aldrig slut. Alltid finner man något nytt! 
Det var en pärs att cykla upp för den lååååååååååånga backen upp igen, men vi klarar de det utan att gå av cyklen en endaste gång!

Sedan blev det sausalito och picnic... jag fick även i mej en glass vilket jag inte skulle gjort. Jag gillar inte sötsaker så mkt längre. Glass smakade bara "fejk" och för sött! 
Iallafall, istallet för att ta färjan hem cykalde vi faktiskt hela vägen hem igen. 16.5 miles totalt = 26.8 km. Och det är ju såklart inte platt yta, utan terräng. Extrema backar! Berg och dalar!

Söndagen cyklade vi till downtown och greja lite, sedan var det till att förbereda grillningen på taket. Jonas Blake och Nat kom över. Det var jättemysigt. Jag hade lagat egna hamburgare som såklart var en succe! 
Varje gång vi träffas säger vi att vi måste träffas oftare men det blir ju fan aldrig av. 

Jaja... idag ska jag faktiskt jobba på The Heritage... behövs verkligen!!

Om ni vill se mera foton från helgen så kan ni gå in på min resdagbok HÄR
Ska börja lägga in bilder där igen för att de tar sa mkt plats här på bloggen.
HÄR finns en karta över vart vi cyklade.